Om Wheelplace

Vårt mål är att bli den självklara destinationen för privatpersoner och företag som vill sälja eller köpa begagnade däck och fälg.

Road

Vår resa

Efter spåren av pandemin och utbudsbrist på däck och fälg vändes vår blick mot den begagnade marknaden för fler valmöjligheter. Då upptäckte vi ganska snabbt en stor skillnad gentemot den traditionella nyförsäljningen och bristen på information för att göra ett tryggt och korrekt köp. Ska det verkligen vara så svårt att söka fram rätt begagnade däck och fälgar till sin bil? Vem kan jag kontakta för att rådgöra om de begagnade däcken och fälgar passar just min bil? Utifrån detta valde vi att starta Wheelplace som är en enkel, trygg och hållbar marknadsplats för begagnade däck och fälg

Mission

Wheelplace syfte är att förenkla processen att köpa och sälja rätt begagnade däck och fälg. Genom en oberoende och erfaren kundsupport samt en enkel marknadsplats skapar vi bättre förutsättningar till återanvändning och ökat resursutnyttjande. Wheelplace strävar ständigt efter att förenkla och trygga köp/sälj-processen för att bidra till ett mer hållbart hjulanvändande.

Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att använda kontaktuppgifterna nedan:

E-postadress: info@wheelplace.com

Sociala medier

Facebook

Instagram

TikTok